Alltså jag orkar inte

Innehåller affiliate-länkar

Jag orkar inte

Snapchat har ju helt fantastiska funktioner, haha, älskar alla filter som finns! - Följ min snap: Rejwin, dock är jag inte såå himla aktiv... Men det går ju alltid ändra på, eller hur? 😉

Började min dag (som vanligt) med att träna. Det blev ett helkroppsstyrkepass, HIIT, övningar för magen och sedan en låång stretch! Följde en längre video av Fitnessblender, "1000 calorie workout video" du hittar den: HÄR Brukar lägga in dessa utmaningar emellanåt. Det gör verkligen stor skillnad, helhetsmässigt! 

Såå idag satt jag med mina härliga kurskamrater, då vi skulle gå igenom någonting om opponentgrejs. Well, hur gick det? Slutade med att vi bokstavligen satt tysta i 20 minuter innan någon yttrade sig "är vi klara nu?" vilket vi var.. Haha, ibland jobbar man riktigt ineffektivt, men nu är det klart i alla fall!

Såå gick ut i "busvädret" typ snöstorm med andra ord, vilket var en uppfräschande upplevelse. Kom hem med världens rufs - men också fina alla 💗-dag kort i brevinkastet. Så himla härligt att få hem post! Vi fick laktosfri choklad och sockerfritt godis - Gott!❤ Passade på att ta massa selfies då mitt hår ser trolligt ut, hade även helt kanllröda kinder (men det syns inte på bilderna ovan) Alltså orkar inte med mig själv, haha. Så mycket vettiga saker jag gör i mitt liv xD

Drack även jättegod varm choklad efter prommisen. Alltså detta är bästa receptet på en vegansk snäll-mot-magen variant. Det är bara att blanda ihop allt och ställa i micron! Den har verkligen en supergod, kryddig smak. Den känns nästan lite julig.

Vegansk varm-choklad:
1 dl mandelmjölk från alpro
0,5 dl vatten
0,5 dl havremjölk med chokladsmak från Oatly
4 droppar vanilj stevia drops, du hittar den: HÄR
Kardemumma (valfritt)
Kanel (valfritt)

Så, hoppas ni får en bra helg och ta hand om er💙


Bilderna nedan är från tumblr💛

  • Recept

Gillar

Kommentarer