Äntligen helg!

Det finns stunder jag hade velat kapsla in mig i en osynlig bubbla, ostörd och avskärmad från människor. Bara för att få vila mitt trötta huvud en stund i ett växande landskap som sakta är på väg att falla ifrån. Där hade färgerna fått omfamna alla tankar och krampande känslor. Aldrig mer uppflammad utan lugnt finnande i denna verklighet.

Och så klarade man 100 % på sista mini-tentan. Jag hade nästan gett upp hoppet men då, helt plötsligt, hade procenten från 97 gått till 100 %. Det betyder att denna provform är över för denna gång. Det har varit väldigt frustrerande och känts otroligt jobbigt samt har jag inte kunnat släppa tanken på att jag inte klarat av något. Sååå nu får jag äntligen ta helg!! Sitter och ser på Harry Potter och käkar nutellagröt (½ dl rågflingor med 1 dl vatten, ½ dl laktosfri vaniljkvarg 1 msk nutella - såå gott!💙) och snart ska vi springa och hämta sista tvätten 😉

Ha en fin lördagskväll!


Gillar

Kommentarer

regni26
,
Tummen upp för den fina höstbilden och din prestation på tentan ! Du är grym ! En riktigt fin, avkopplande och energiladdande fortsättning på helgen . Bamsekramar !
emelieastemo,
vilken underbar bild den första bilden är 😃
www.bookofems.blogg.se