DET MEST FANTASTISKA!

Åhh vet ni vad som är underbart? Att sitta och läsa kommentarer från er!💙 Det har verkligen höjt denna dag till skyarna. Fick äntligen 100 % på diabetes mini-tentan igår = KÄNNS SUPERBRA! Får sådan prestationsångest och det bara låser sig. Jag har varit som en laddad bomb i flera dagar. Nästa vecka har jag innevecka, vilket betyder att jag får träffa mina härliga klasskompisar igen! De är verkligen underbara människor. Visste ni: Jag har två klasskompisar som är bosatta i England? Det är häftigt att man kan bo på så olika ställen men samtidigt ha en bra utbildning tillsammans. Jag älskar verkligen upplägget med distans!

Har annars inte haft så aktiv pluggdag... Mitt fokus har helt vart på annat. Brände 790 :- kr hos tandläkaren för ett ingrepp som tog 5 minuter, betalat räkningar och vart ute och prommat i spöregnet (japp jag älskar regn) ;-) Körde ett riktigt bra helkroppspass imorse samt bakat brownie-cheesecake! Provade att använda lite fettreducerat jordnötsmjöl i kakan, för att få en ton av jordnötter. Ska bli härligt att smaka med mys framför Idol ikväll! Lovar att lägga upp recept ifall det blev en höjdare!

Meen ska nog ta tag i lite plugg då dagen bara flög iväg! En hel del att förbereda inför de examinerande seminariumen nästa vecka! Har du mycket att göra på jobbet/skolan?

Bilder från tumblr och we❤it

Gillar

Kommentarer

mizzjo,
Åh vilket härligt inlägg! Vill gärna ha receptet, lät ju sjukt gott!! 😃 har rätt mycket i skolan nu och de kommer mer, men jobbar när jag kan och orkar 😊 grattis till tentan! Alltid en härlig känsla när man klarat något! Kram
mizzjo.blogg.se
alice.malmstrom00,
Åh vad gott det där lät! Skulle vara kul med recept 😃
alicemalmstrom.blogg.se
saramodin
saramodin,
Vilken fin blogg!
nouw.com/saramodin
skogsraah,
Så härligt 😊
skogsraah.se
Cheerleader.91,
Va kul att tentan gick så bra 😊 Grattis 😊
CheerSarah.devote.se