Distans kan vara stärkande på många sätt!

Jag kan fortfarande inte fatta att det har hänt

Sommaren 2013, om jag inte minns helt fel. Tillsammans med min pojkvän gick vi en riktigt lååång prommis i Boden! Det var precis i början av vårt förhållande och vi bodde 343,1 km ifrån varandra (om man åker via E4). Det var verkligen ett tungt år, då vi inte kunde träffas så ofta, men samtidigt har det stärkt vårt förhållande. Jag är så glad att jag vågade prova den vägen, för den vägen har skapat så många möjligheter. Har du eller har du haft ett distansförhållande?

Okej, för seriöst, när man tänker på det: Jag var 18, han var 15. Vi bodde i två olika städer och de allra flesta såg det som "dömt" och att det inte skulle hålla i längden. Jag frågade min pojkvän idag (nu när han är 18) om han hade kunna tänka sig bli ihop med någon som var 15. Svaret var nej. Det är inte konstigt, för man anses vara så ung fortfarande (vilket man är). Det var väldigt många som drev om det, i min omgivning, vilket är heelt förståeligt. Samtidigt han var väldigt mogen för sin ålder  (är det fortfarande) och lite överdrivet smart, för sitt eget bästa. Han är min bästa vän och vi är idag sambos!  Ofta är vi snabba på att döma ut människor för deras ålder! 

Jag längtar till vår, ljusa sommarkvällar och ser verkligen framemot sommarledigheten! Har lovat mig själv att inte sommarjobba (har jobbat varje sommar sen jag var 15 + extrajobb). Det hade varit enormt skönt innan arbetslivet börjar på riktigt. Fast vem vet, jag kanske har ett flexibelt jobb där jag kan jobba på distans?! Det hade verkligen varit en dröm!


Gillar

Kommentarer

Inger Hansson
,
Många har så fördömande åsikter när ett par inte riktigt passar in i normen för hur ett förhållande ska se ut, Jag brukar säga "oroa inte kärleken". Önskar er båda en bra fortsättning på ert gemensamma liv. Bamsekramar !