Ekologiskt och ingredienser från Lappland!

​För några veckor sedan bjöd Simon mig på spa! 💗 Vi fick då små produkter med oss hem. Det är ekologiska produkter med ingredienser från Lappland. Känns verkligen superhärligt att det är svenskodlade eco produkter.  En liten rolig detalj är att: GERD är namnet på skaparnas mamma. Väldigt gulligt att de har döpt varumärket efter henne. 

Hoppas ni har haft en bra söndag! Jag tog en sovmorgon och tittade en stund på nyhetsmorgon tills min pojkvän kom hem. Då satte jag igång med att baka en brownie-swirl! Så inga kanelbullar för oss inte, 😏 Sedan har vi tagit en härlig höstprommis (fast det blåste lite väl mycket) och bara myst. Har ni ätit någon kanelbulle?

Söndagar är min vilodag så försöker verkligen koppla ifrån skolan, träning och bara ha fokus på återhämtning. Det är inte alltid det går, men jag strävar verkligen efter det 😉 Ska till veckan fara och kika på  en ny lägenhet!! Det ska bli superkul att få gå på visning. Man tar ännu fler "vuxenpoäng". Åker den 16 till Stockholm (peppa!!) ska bli superskönt att komma iväg och träffa andra arbetsterapeutstudenter som kanske kan ge mig ny energi. Jag och en polare har fått för oss att vi ska engagera oss i den lokala samt centrala styrelsen, men det har sina fördelar med härliga (betalda dessutom) resor till Stockholm!💚

Ha en fortsatt mysig söndag!💙

Gillar

Kommentarer

regni26
,
Inga kanelbullar hos oss däremot en äppelkaka gjord på våra egna äpplen. Du har många trevliga saker att se fram emot och "gratis är gott". Kramar.
k.bucht,
Vilken trevlig blogg du har!
www.junitjejen.se