En bild säger mer än tusen ord

Mer än tusen ord

En bild säger mer än tusen ord, är ett uttryck som jag fick höra tidigt i livet. Jag håller verkligen med om uttrycket, för tänk om jag hade bara haft text och försökt beskriva bilden ovan, "vår birma låg och kramade mitt ben" inte speciellt levande - eller hur? Vi har i alla fall världens finaste kattunge som ligger parkerad i min famn nu när jag skriver detta inlägg. Det är så skönt att komma hem till en kärleksfull liten katt som gärna vill vara i famnen. Bilden ovan är från när jag var på campusveckan och borta hela dagarna - att komma hem var då himla skönt. Djurs kärlek är någonting som inte går att beskriva och det känns så skönt att ha honom här hemma.

Har du något husdjur/har haft?

Är i princip klar med allt skolarbete, förutom ett seminarium vi har nu kl 13:00. Jag har inget sommarjobb heller utan försöker bara vila upp mig från allting. Jag har som aldrig hunnit stanna av utan alltid haft många bollar i luften, och det ska bli otroligt skönt att trappa ner och faktiskt inte ha massa måsten som väntar hela tiden. Jag har haft en jobbigare period med ryggen nu också - troligen av allt sittande/bussåkande förra veckan. Meen, har skickat in några CV, för jag menar - kanske blir jag för uttråkad? ;-)

Ska du jobba i sommar, i så fall med vad? :-D

Gillar

Kommentarer

underdoman
underdoman,
Har en hund och som du säger djurs kärlek går inte beskriva!
nouw.com/underdoman
Inger Hansson
,
Er katt känner sig nog ha kommit till den bästa av alla världar. Kokt av dig att ta en välbehövlig paus och inte stressa iväg mot nya måsten så "simma lugnt". Kram !