En flygande position!

Senaste från instagram! Om ni inte redan följer mig så heter jag: @Rejwin. Ser ni yoga positionen ovan? Det är verkligen en favorit. Det kräver en hel del teknik att hålla benen raka och att det bränner en del i triceps (samt att man kan hamna med ansiktet i marken ifall man inte tänker på vad man gör) Meen annars är det verkligen en frihetskänsla! Det känns som att man flyger!!

Såå hur över man upp till denna? Om du aldrig har gjort yoga förut, eller inte speciellt vältränad så rekommenderar jag inte alls att du slänger dig upp i denna. Prova att stärka upp triceps genom att göra kroppsvikt/viktbaserade övningar. Här nedan ser du några exempel på vad du kan göra. Jag rekommenderar att du gör varje övning 12x3 reps! Ett utförligare inlägg kommer om hur du tar dig upp i positionen!

Hett tips: Inga vikter hemma? Prova att använda fyllda vattenflaskor eller en tjock bok! Det går att göra alla övningar utan vikt också - men öka antalet repetitioner och fokusera på att musklerna ska bränna. Om du är nybörjare kan det räcka tills du blir starkare!

<a title="Dreamspo" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=763107&mid=176541&f=true" target="_blank"><img alt="Dreamspo" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=763107&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>

Gillar

Kommentarer

beckasofia,
Wow, va dukti du är! 😃
beckasofia.blogg.se
chrissie.blogg,
Vilka bra tips 😊 Jag har använt vattenflaskor tidigare, och det fungerade fint 😊
Oj, vad duktig du är som klarar den yoga-positionen 😊 Jag hade ramlat på mitt ansikte om jag ens provade.
www.jinxedchrissie.blogspot.com
regni26
,
Instämmer verkligen i de kommentarer du fått. Jag är ingen gymnast men en "fena" på att hålla efter ogräs. Kramar!
ebba.vofflan,
Superbra tips! 😃
ebbaengdahl.blogg.se
amandacarlberg,
måste verkligen träna upp mina armmuskler!

sv: tack 😃
amandacarlberg.com
Cheerleader.91,
Instagram e roligt 😊
CheerSarah.devote.se