Före och efterbilder!

Before and after

Lite före och efterbilder! Känns skönt att ha blivit starkare, men dessutom blivit lite mer definierad. Från i höstas har jag varierat mitt träningsprogram en hel del. I början av hösten blev det mycket styrka, sen skulle vi flytta och det blev ca en månad med kroppsviktsträning - HIIT, cardio/pilates osv. Sedan blev det kombo av dessa. Har sen i december fokuserat mycket på muskelkontakt - men varierat min träning såklart. Kör fortfarande mycket styrketräning, men det ska kännas kul - det är det viktigaste!

Såå nu under min praktik är passen kortare, då jag inte hinner lika mycket yoga efter passen. Men det har känts bra. Jag har blivit starkare och lyckats hålla mig ifrån stora mängder smärtstillande. Sen blir jag trevligare människa att umgås med - om jag får börja med att träna. Min pojkvän brukar fråga om jag ska träna, om jag är på för dåligt humör, haha ;-)

Träningen är min tid, där det inte handlar om prestation. Det är ingen som kommer klanka ner på mig utan jag får gå in i min bubbla och känna endorfinerna utlösas! Så kanske inga jättestora förändringar, men bättre långsamt åt rätt håll än att hetsa 😘

Har ni förresten besökt min storasysters blogg Adaras? Om inte, gå in och se hennes resa till ett hälsosammare liv! Hon har tagit beslutet - och det kan du med, bilderna nedan kommer från hennes blogg :-) Hon har kört klart C9 och börjat på F1 tillsammans med mig! 

Behöver du pepp och stöttning till en hälsosammare livsstil? Kontakta: dreamspo.nouw@gmail.com


Gillar

Kommentarer