Hjärnbarken gnags sönder

Har ni provat nyheten från Lindahls?! Laktosfri kvarg med vaniljsmak!! Smakar verkligen gudomligt gott. Jag brukar använda kvarg till: Bakning, (ex. cheesecake) tillbehör till bananpannkakor, på gröt, med nötsmör och granola samt som det är! Variationerna är oändliga! Ett måste för mig att ha i kylskåpet.

Idag har inneveckan börjat och vi har gått igenom en hel del om handortoser. Imorgon ska vi få tillverka en!! Det blir spännande. Är så less på all teori som måste matas in i huvudet så det känns kul att få använda händerna till något mer kreativt. Har sedan en examination på eftermiddagen, såå har tagit mig i kragen och försökt plugga lite ikväll. Jag är så sjuukt trött bara. Trött på skola, läsa, människor, ensamhet, smärta och att jag måste tänka. Trött på att sova, ännu tröttare av att vara vaken. Är helt enkelt trött på att vara trött. Tröttheten skaver som ett skavsår gnagandes på hjärnbarken. Behöver verkligen en boost en dos av serotonin och dopamin. Känner du igen dig?

Gillar

Kommentarer

clara.ringqvist,
Tack snälla du!
clararingqvist.se
linnea_anna,
oo, måste provas! 😊
lyckokatt.blogg.se
regni26
,
Hoppas att examinationen gick bra. Jag hoppas också att du kan hitta hjälp för din trötthet som i mina öron låter som en höstdepression. Var rädd om dig! Bamsekramar.