Instagram

@dream.spo på instagram 

​Hoppas ni har haft en fantastisk söndag, so far! Jag känner mig väldigt mör efter campusveckan, både fysiskt och psykiskt. Det har varit en lååång och tung höst, där jag försökt mata in kunskap i princip varje dag. Men nu kommer det förhoppningsvis en roligare kurs. Fast jag hade behövt en månads semester, eller nja snarare några års semester från skolan. Inte sunt att plugga om man har varit skoltrött sen mellanstadiet. ;-) 

Såå igår hade jag ingen energi, men vi hade tvättstuga och en härlig diskhög att ta tag i (om man inte diskar på hela veckan blir det enorma mängder disk) - så det vara bara att ta sig i kragen och ta tag i allt. Körde även ett bröst/triceps pass sent igår kväll. Superskönt att känna blodet flöda till mina skulderblad och ut i fingertopparna. Har så lätt för att bli stel och få dålig cirkulation. Till veckan blir det att ta tag i den nya kursen samt (troligtvis) gå på en arbetsintervju! 

Har du haft en bra dag/vecka? Har du några roliga planer framöver? 

Gillar

Kommentarer

Inger Hansson
,
Här har snöskyffeln varit arbetsredskapet. Det känns lite som ett sisyfosarbete för snöandet fortsätter och i morgon blir det repris på dagens jobb. Jag hoppas verkligen att det nya kursmomentet blir intressant och på ett positivt sätt överträffar dina förväntningar. Bamsekramar !