Istället för riskakor!

Innehåller affiliate-länkar

Heej! Hoppas allt är bra med er. Jag sitter nu och förbereder blogginlägg, då jag inte kan sova. Det kommer sådana perioder då allting går för fort i mitt huvud och tillslut blir det galet plågsamt att ligga i sängen och vänta på väckarklockan. Såå, med det sagt kommer vi till vad dagens inlägg egentligen ska handla om!


Ekologiska majs- och bovetekakor


Har ni sett dessa härligheter från Friggs? Det är ekologiska, tunna, fyrkantiga kakor som påminner om riskakor - men har majs som grund! Det gör dem naturligt glutenfria (yay!). Majskakornainnehåller 99 % ekologisk majs och 1 % salt. Bovetekakornainnehåller 79 % ekologisk majs och 20 % ekologiskt bovete och havssalt. En kaka innehåller 16 kalorier. Jag älskar verkligen att läsa korta innehållsförteckningar!

Såå vad tycker jag? Kan verkligen inte leva utan dem längre! De är spröda, tunna och helt enkelt fantastiska. Jag brukar vanligtvis ha jordnötssmör på men ägg har också smakat fantastiskt gott! Det är verkligen bara att låta fantasin flöda och smaklökarna får sedan njuta. Du kommer högst troligt inte bli besviken ;-)

  • Recept

Gillar

Kommentarer

Inger Hansson
,
Bra att det kommer fram mat som även en gluten och laktosintolerant kan äta. Kram!
erikssontowa
erikssontowa,
Dreamspo
Dreamspo,
jaa älskar dessa <3 😊
nouw.com/dreamspo