Jag borde slå huvudet oftare

Innehåller affiliate-länkar

Äggstra gott! 

Två ägg med olika innehåll! Det vänstra ägget var till min kära pojkvän med massa härligt godis och lindahls choklad! Jag fick Noccomandelmjölk,bars, läkerol, lakrisal och yoghurt-jordgubbsbollar! Han känner mig verkligen :-D

Vad ligger i ditt påskägg?!

Borde slå huvudet oftare

Igår blev jag (äntligen!) klar med praktiken. Hade egentligen halvdag idag med, men råkade få en bagagelucka mot skallen och högst troligt en liten hjärnskakning (om man nu ska själv-diagnostisera sig själv). Så är för tillfället ljud- och ljuskänslig, lätt förvirrad och ont i huvudet. Såå om ni märker att min grammatik eller stavning är wierd, kan det bero på det. Vaknade annars sjuukt tidigt (05:00) så gick upp och gjorde pilates, perfekt start på dagen!

Meen ändå borde jag slå huvudet lite oftare för jag har känt mig överdrivet lugn (?!) vettetusan vad det beror på.. Kanske blivit en enooorm lättnad att denna del är avklarad, då jag gruvat mig i månader. Känns kanske inte askul att börja med skolan igen, men samtidigt är det mycket lättare än praktik och mindre ansträngande för huvudet ;-) Nästa vecka blir det nya tag med mina fantastiska klasskompisar!

Gillar

Kommentarer

Inger Hansson
,
Nu får det räcka till med olyckor och olyckstillbud ! Jag hoppas verkligen att du tar det lugnt och låter hjärnskakningen läka så att du minimerar risken för fortsatta problem. Var rädd om dig ! Kramar.
Anna Kindstrand,
Usch så ont!! Jag fick själv en bagagelucka riktigt hårt i huvudet med lucklåset före i november, och det ledde till blodvite och hjärnskakning. Det tog ett tag att bli bra igen kan jag säga, så krya på dig!!
Beträffande ägget så är det redan uppätet, men din pojkväns ägg är i min smak 😉
Mvh
Anna
chezannalena.blogspot.com
Dreamspo
Dreamspo,
Nej men usch! Låter inte alls kul 😟 tack så mkt <3
nouw.com/dreamspo