Mer logisk än min ångest

Heej! Vi har varit utan internet hela dagen, då en viss Simon skulle fixa det förra månaden... Jag har jobbat som telefonförsäljare under flera månader, för att få bort hata-att-prata-med-otrevliga-främlingar-i-telefon. Det gick ganska bra (fantastiskt nog!), eftersom jag inte behövde ringa dem utan det var inkommande samtal som jag bara tog emot. Men det är fortfarande inte min starka sida. Jag tar väldigt illa upp när någon är otrevlig, speciellt över telefon. Försäljningsföretag är ofta trevliga, då det förs statistik och att man ofta har en coach. Däremot, alla inom vården/myndigheter borde ha coacher som berättar hur de kan bemöta nästa person på ett bättre sätt. Finns så otroooligt många otrevliga människor över telefon.. Antagligen är det något som jag behöver öva mer på, att sätta gränser och säga ut du är så jävla otrevlig att jag spyr (nä, lite mer konstruktivt kanske.. även om känslan är det) meen, nä. Gör det när det verkligen behövs, inte annars (om det inte är till mina syskon då, för de är alltid trevliga alltid - lär er av dem!). Tror många som jobbar med att svara i telefon bör tänka på att: Hur skulle jag bete mig ifall det här var en anhörig? Hur skulle jag vilja bli bemött?

Well, så då tog jag mig i kragen och ringde jag ett samtal till T3 imorse. Fick svaret att det skulle dröja några dagar innan det började fungera (han var trevlig som tur var). Min pojkvän ringde sen på kvällen och sa "Jag är programmerare och min flickvän pluggar på distans, så det hade varit tacksamt att få det tidigare". Såå efter ca 3 timmar har vi nu fått internet (yay!).

Men det har annars varit fantastiskt fint väder! Jag har inte pluggat på hela dagen (välbehövligt + hade inget internet eller TV) men fick värsta ångestattacken över VFU.. Skickade återigen ett mejl, då hon inte har svarat. Får direkt katastrof-tänk som leder till att om det inte går att fixa så att jag blir godkänd = Kommer hamna, i slutändan på gatan. Tur nog hade jag en snäll pojkvän som är mer logisk än min ångest.

Hur som helst, har ni sett den söta nutella-burken????!!! 😍😍😍 Skulle stödköpa bröd och havre matlagningsgrädde, och fick syn på denna söta burk. Såklart är jag lättpåverkad av fina förpackningar så slängde ner den i korgen. Gav den till min fina pojkvän, bara för att visa att jag uppskattar honom💙 (eller för att jag själv älskade förpackningen, haha). Men den uppskattades! Imorgon har vi varit sambos i 1 år😍

Gillar

Kommentarer