Mini-hemmagym

Strukturerat hemmagym


Och då var man trettio kronor fattigare... Nä verkligen ingen summa alls! Jag och Simon tog en långprommis i helgen och köpte massa nödvändiga saker på dollarstore. Jag har haft mina vikter utspridda i vår lilla etta, så kände att det var på tiden att skapa lite mer struktur.

Jag gjorde också den bästa dealen ever igår! Jag skulle tvätta vår kattlåda - mot att min pojkvän bäddar sängen resten av veckan. Nu är det är gjort är det bara att njuta av att han får arbeta ;-) I know, jag är så snäll! Åhh, alltså måste bara berätta - om en vecka och en dag hämtar vi vår katt i Umeå!! Jag är så himla taggad. Det är så svårt att förstå att vi ska bli kattägare snart...

Så idag var väckaren ställd på 04:00, för att hinna träna, duscha och käka frulle i lugn och ro. Jag och Sofia har fått för oss något, haha. Har verkligen inte varit peppad till något varken i skolan eller runt om. Men jag försöker kämpa mig igenom denna termin.. även om det är otroligt mycket att göra. Jag hade helst velat ligga platt på marken och bah "nej, nu vill jag inte mer, jag vill bara ligga här tills det växer mossa på mig". Eller varför inte, sova fram till sommarledigheten? Så istället för att ligga platt och sova så ska jag nu försöka ta tag i skolarbetet igen.... För ni vet, man blir en enormt bättre människa när man letar vetenskapliga artiklar, man lär sig så mycket om verkligheten av dem.... eller inte.

Gillar

Kommentarer

malinevaisabell
malinevaisabell,
Grymt det där med skolan, jag måste med bättra mig. Det är ju snart sommar haha!! Kika gärna in min blogg 😊 Kram!
nouw.com/malinevaisabell
Inger Hansson
,
För varje sak du "betar av", i ditt skolarbete , kommer slutmålet närmare. Lycka till med ert "föräldraskap". Kramar !