Mini-tenta och pluggtips!

Hej! Längesen jag spontanbloggar på kvällen, men nu blev det så :-) Jag har idag kört en kickboxning och yoga workout från Fitnessblender! Riktig kul!! Hela förmiddagen ägnades åt föreläsning med repetition om bedömningsinstrument som används inom arbetsterapi. Ärligt talat har jag inte jättebra koll på dem, så det var behövligt! Sedan gick jag en härlig prommis till stan, satt och pluggade till mini-tentan imorgon. Den kommer handla om hjärtsjukdomar. Det känns lite läskigt! Har pluggat men vet ändå inte riktigt vad de är ute efter.

Ser ni datorn i mitten? Den väger UNDER ETT KG!!!!! Jag investerade i en ny pluggdator, som jag kan släpa med mig utan att få ont i ryggen. Är verkligen helt käääär i den. Det bästa är att den är lätt, det har verkligen gjort en stor skillnad samt fick jag hela office-paketet med datorn gratis!

Men tips för dig som pluggar: Byt arbetsställning - sitt med rak rygg och ta pauser där du sträcker på dig. Här ovan ser ni tre olika ställen. Första bilden: Biblioteket (ca 3 km dit - bra prommis också). Andra bilden: I sängen, kuddar upp så att jag får vila ryggen ordentligt. Bild tre: Framför min pojkväns stationära, han har en riktigt bra datorstol!

Om du har korta ben, som jag har, kan du lägga en pall under fötterna (eller fattig-student-tips: en flyttlåda)

Gillar

Kommentarer

amandacarlberg,
bra tips 😃
De behövde jag med så mycket som jag skriver och sitter vid datorn 😊

sv: visst är han 😃 min brors katt 😃
amandacarlberg.com
miljinah,
Bra tips! 😊
milina.se
regni26
,
Du har gjort en klok investering och gett många bra tips som vittnar om att du vet vad du talar om. Kramar!
nliborius,