Nocco Persika

Innehåller affiliate-länkar

NOCCO Persika

Nocco Persika, det har verkligen blivit en ny favorit! Den smakar väldigt gott, tyvärr är jag alldeles för osunt snabb att dricka upp den. Såå får verkligen se till att dricka en enorm mängd vatten. Jag vet inte varför men jag har otroligt lätt för att "halsa". Alltså att jag klunkar ner en dryck för snabbt. Känner du igen dig?

Nocco Persika innehåller rätt mycket koffein, så se till att justera ditt koffeinintag när du ska dricka denna. Det är många som överdoserar koffein med både PWO:s, kaffe (idag används snarare muggar än koppar, vilket gör att koffeinmängden lätt överdoseras) och energidrycker (ja, Nocco räknas som en energidryck även om den innehåller BCAA). Det är därför viktigt, för din egen hälsa, att tänka på den koffeinmängd du häller i dig under dagen. En Nocco motsvarar ca 2 koppar kaffe. Symtom vid överkonsumtion kan vara: Illamående, kräkningar, magont, diarré, ångest, huvudvärk, yrsel, hjärtklappning och "kaffe-darr". Det behöver inte betyda att du har alla symtom samtidigt, men om du känner igen någon av dessa - justera ditt koffeinintag.

Nocco Persika har sina för- och nackdelar som jag tänkte lyfta.
+ Innehåller BCAA
+ Innehåller vitaminer som D-vitamin, B6, B12, Biotin, Folsyra, Niacin,
+ Sockerfri
+ Lågt kaloriinnehåll
+ Smakar gott

- Innehåller taurin
- Innehåller sötningsmedel
- Priset, helt klart dyr.

Du hittar Nocco Persika: HÄR

Ume - here we come!

Idag hämtar vi vår katt! Det känns verkligen spännande och nervöst. Det är så svårt att förstå att vi ska bli kattägare. Vi har pratat om det i över ett år, men först nu har vi tagit steget, då det känns mer aktuellt och där vi har mer tid! Så bilden ovan var Simons frukost - uppladdning inför den långa bilresan. En kopp kaffe, rökt kalkon på ett polarbröd och en actimel. Kanske inte 100 % bra frulle, men det går åt rätt håll i alla fall! (jämfört med att äta chokladflingor). Jag lovar att fota massa bilder <3 

Gillar

Kommentarer

Inger Hansson
,
Det blir en omställnlng att få "tillökning" i familjen. Jag är övertygad om att det blir en lycklig katt i er familj. Kram !