Ny TV: Serietips - BONES

Bones - riktigt bra serie

Vi köpte förra helgen en ny TV. Såklart ska den ha massa härliga funktioner - när man umgås med en teknisk pojkvän. Vår gamla TV höll helt enkelt på att ge upp - så vi la några tusen eftersom man inte byter TV så ofta. Jag ska vara helt ärlig och säga att den är lite för stor, men såklart börjar jag vänja mig!

Sitter med min fina pojkvän och ser på Bones. Vi har verkligen fastnat för den serien. Det handlar om team som samarbetar för att lösa svårare brott. Dr. Brennan granskar, med hjälp av sitt team, mordoffren. Booth tar hand om polis-undersökningarna. De är otroligt skickliga och smarta. Visst, serien är väldigt äcklig emellanåt, men jag gillar att det finns en bra story och att de är otroligt smarta. Ofta när man ser kriminalserier gör de så mycket misstag och man blir irriterad över att de inte ser ett steg längre. - Men inte denna serie!

Vann även hela 30 kr på en trisslott, haha.. Köpte en ny men vann ingenting. Vi har annars tagit en promenad, hämtat ut medicin från apoteket och stödhandlat till veckan och massa andra härliga måsten. Meen det blir nog bara att mysa resten av dagen, käka tidig middag och kanske jag är snäll och bakar en kladdkaka till min fina pöjk. Sitter nu i min pojkväns tröja och helt rufsigt och otvättat hår - det finns fördelar med att leva i ett längre förhållande.


Ha en underbar dag fina ni <3


Gillar

Kommentarer

Inger Hansson
,
En stor tv-skärm ger en helt annan upplevelse jämfört med en mindre. Jag har svårt att följa längre serier för jag känner mig så "uppbunden" då. Kramar!