Nya studenten är glada studenter!

Heeej! Hoppas ni har haft en bra dag so far! Jag har varit på campus (det hör inte till vanligheten i och med att jag läser en distanskurs) med Sofia och haft information om FSA stud (föreningen Sveriges arbetsterapeuter) och försökt värva lite fler medlemmar. Det var härligt att få träffa nya och "fräscha" studenter som fortfarande har en brinnande motivation (då man fortfarande gläds över att man har kommit in på utbildningen). Problemet med skolan nu för tiden är att den suger ut musten lite grann... Såå jag och Sofia ska engagera oss mer i den centrala styrelsen och troligen hjälpa till med en inspirationshelg i Nacka!

Var igår på spa med Simon, vilket var supermysigt. Det var uppdelat i olika stationer och man fick ett litet ekologiskt kit att smörja och skrubba kroppen med. Att basta och sitta i varma pooler, fotbad, duschning med motivet: Olika årstider var verkligen en mysig upplevelse. Det mjukade även upp muskulaturen lite! Det bästa var nog ändå att bli bjuden på det ;)

Gillar

Kommentarer

regni26
,
Vilken fin bild på den inbjudande bänken och spännande med informationsarbetet.Spabesöket låter som rätt medicin för din onda rygg och att bli bjuden på detta måste vara som "pricken över iet". Kramar !