(O)frivillig bloggpaus

(O)frivillig bloggpaus

Snabb uppdatering - Varför har det varit en bloggpaus? Den kom rätt oplanerad, jag har helt enkelt tappat suget för bloggandet. Jag har tappat gnistan i det mesta snarare.. Jag har mina perioder som är bättre och sämre och nu har det varit en "dålig" period igen. Det kanske kallas depression i vardagsspråk. Det har inneburit att den enklaste aktivitet, som att ta sig upp ur sängen blir otroligt svår att utföra. Om jag inte hade haft Pelle nu så hade jag troligen legat i sängen hela dagarna, dragit täcket över huvudet och hoppas på att det en dag ska vända. Det har varit mycket stress, under en lång tid, och det minsta lilla stressmoment skapar starka smärtor i bröstområdet. Den oändliga tröttheten, som inte går att sova bort, har verkligen påverkat mig psykiskt som fysiskt också. Men sluta stressa då!! Om det vore så enkelt ;-)

Annars har det hänt en del positiva och negativa händelser under denna period:
+ Slutat skolan (jätteskönt!)
+ Haft världens mysigaste frulle med två klasskompisar!
+ Simon har tagit körkort!
+ Vi har köpt en bil (yay, vuxenpoäng!!)
+ Ska ha ett spännande samarbete till hösten :-)
+ Bokat allt inför Bulgarien!
+ Har 90 % i högkostnadsskydd på mina mediciner ;-)

+ och - Har jobb, om jag vill, men jag vet inte om jag vill jobba där xD

- Pelle har ögoninflammation och behandlas med antibiotika
- Oväntade utgifter
- Tråden som jag har efter min tandställning, som jag limmade för en månad sen, har lossnat igen ;-) (de ska hålla flera år, en del har haft det nästan hela livet utan att det lossnar - jag går till tandläkaren flera ggr per år)
- Vet inte hur man njuter av ledighet xD
- Placeringen till VFU känns inte helt rättvis ... (I know, samma visa som innan, orkar inte ta tag i det bara)..

Så jaa, jag lever men sitter typ aldrig vid datorn längre (har svårt att hitta nån meningsfull aktivitet överhuvudtaget). Jag har massa saker jag borde göra, men jag gör dem inte ;-) Men nån dag vänder det kanske, det enda är att det suger verkligen att pendla i måendet.

Gillar

Kommentarer

ADARAS,
Åh vad jobbigt, hoppas det blir bättre Sanna! Ni har ju mycket positivt att se fram emot. Vad kul med Bulgarien och en bil (ni får komma och hälsa på!!) - och grattis till Simon! 😃
Massa kramar
adaras.se
Inger Hansson
,
Ordspråket säger: Det är alltid mörkast innan gryningen, efter motgångar kommer medgång. Jag hoppas verkligen att du får uppleva att det stämmer. Kramar !