Otäck bilkrock och veckan i bilder

Veckan i bilder

Hoppas ni mår bra <3 Jag tänkte bjussa på lite bilder från veckan. Denna vecka har gått otroligt fort och långsamt, på samma gång,.. Simon har jobbat över en del, och det har gjort att vi knappt träffats denna vecka (känns det som i alla fall - om man jämför med distansförhållandet vi hade är det ju ingenting) xD. Men jag tycker om att vara med honom.

Annars har jag:
- Jobbat (yes box, jobbar som springvikarie)
-
Gått på medicinsk massage (alltså, så himla välbehövligt. Min kropp har vart riktigt sämst en period - suger verkligen)
- Klippt mig
- Typ slängt halva vårt hem (har typ panik över hur mkt grejer vi har hemma, så jag håller på att rensa ut stället)
-
Tränat
- Ringt massa nödvändiga samtal
- Lämnat in CV
- Förberett inlägg till ett samarbete

Till helgen / nästa vecka ska jag:
- Träffa min kusin <3
- Prata med försäkringskassan
- Jobba
- Luncha med mina fina klasskompisar
- Träffa min terapeut (ja, om man är störd i huvudet så behövs det) ;-)
- Lämna in fler CV

Otäck bilkrock

Okej, to be honest, så var det inte så himla otäckt. Simon körde bil till jobbet, och någon bil framför honom tvärnitade. Såå han stannade och tittade mot vänster, en bil bakifrån tutade och sen körde en tant in i honom i typ 20 km i timmen. Bilen som tvärnitade åkte iväg från platsen. Det gick annars bra, tydligen tyckte tanten jättesynd om Simon och hade varit väldigt trevlig - vilket gör himla mycket. Ett bra bemötande, oavsett situation, gör det lite lättare att hantera.

Såå nu har vi en repa på framsidan av bilen - ingen kom till skada, tack och lov. Det har gått ganska mycket pengar sen maj, så detta var inte den bästa överraskningen - men vad gör det? Det hade kunnat sluta mycket värre, ifall det var i ett annat sammanhang, högre hastigheter så hade det kunnat sluta på ett annat sätt.

Gillar

Kommentarer

Linda - Rosa Chica,
Tävling på bloggen där du kan vinna valfritt smink från IMSO.COM 😃 (finns även 20% rabattkod på imso.com)
Tipsar även om en Chanel look alike väska för 215kr - Originalet kostar ca 40.000 kr så är ett riktigt bra Lyx vs Budget tips!
www.rosachica.se
Inger hansson
,
Det var mycket, på en och samma gång, som hände er. Jag hoppas verkligen att nästa vecka bjuder på trevliga överraskningar. Kramar.