Produkten för dig som är laktosintolerant!

För ett år sedan började jag utesluta laktosprodukter från kosten. Det är rätt enkelt att vara laktosintolerant idag, då det finns så mycket ersättning. Däremot kan det vara skönt att ibland slippa tänka på om det är laktos i maten eller inte. Det kan exempelvis vara när man äter hos vänner eller ute. Att ibland få äta ”vanlig” kvarg, mjuksglass, choklad är saker jag har saknat i min vardag.

Holistics laktozym är svaret för din uppblåsta, bullrande och oroliga mage! Du kan nu äta laktosprodukter oftare och passa på att njuta lite extra. Ta 1-2 kapslar i samband med måltid. Hur fungerar då laktozym? Jo, tabletterna innehåller enzymet laktas som hjälper till att bryta ner mjölksockret (laktos). Det förbättrar alltså laktosnedbrytningen. Tabletterna innehåller även proetas som hjälper till att bryta ner proteinerna i mjölken.

Men fungerar det verkligen? Jag har provat andra typer av laktas tabletter som inte gett någon vidare effekt, men denna produkt är helt fantastik! Jag tror på en sund balans mellan en laktosfri kost med någon undantags måltid. Du kan alltså njuta av en glass nu i sommar, utan att det ska hålla dig vaken av magsmärtor hela natten! Men att ersätta hela kosten med vanlig laktos är ingenting jag skulle rekommendera. Jag köpte mina tabletter på nätet på denna hemsida. Ett ca pris är runt 190 :- med frakt men bli inte avskräckt.. Burken innehåller 100 tabletter och räcker därmed rätt länge!Prisvärd magräddare :-)

Såå äntligen är jag tillbaka med skrivandet, efter en låång bloggpaus (men välbehövlig)!

Följ min blogg med Bloglovin

Gillar

Kommentarer