Q/A del 1

Hur gamla är du? Jag är 20 år! :-) Favorit mat? Tacos med variation. Att ibland är det vegofärs, falafel, kyckling eller nötfärs med massa färska grönsaker och mjukt tortilla majsbröd. [Bildkälla]
Vilket är ditt drömyrke? :) Just nu pluggar jag till arbetsterapeut. Men jag hoppas att jag kommer kunna jobba med många saker! Ex, rita serier, bli pilates instruktör, skriva en bok, bli kostrådgivare, utveckla yoga för stelopererade ryggar, hålla på med musik, koda appar och webdesign. Såå, jag hoppas verkligen inte att jag bara blir AT, utan väljer att hela tiden utvecklas, men vem vet - jag kanske trivs jättebra som det? :) Drömställe att bo på? Där min pojkvän är, där vill jag bo <3 För han är hemma för mig. Meen i någon fin lägenhet i södra Sverige (mörkret på vintern här i norr är heeelt olidligt). Gärna med en del träd och växtlighet runt omkring. Alltså inte i någon betongdel. Vad brukar du göra för att koppla av? Gå på promenad, mysa med min pojkvän, yoga, dricka te, lyssna på bra musik. Jag har lätt för att bli stressad men så länge jag får träna så brukar jag kunna hantera det rätt bra. Koppla av är egentligen inte min grej då huvudkontoret oftast har så många tankar och idéer ;) Men försöker lite med mindfullness, och att tänka på min andning. Såå jag behöver verkligen jobba på denna bit :-)
Vad har du för framtidsdrömmar? Att flytta till Stockholm med min pöjk, till någon fin liten lägenhet. Börja arbeta som arbetsterapeut, meen vill även utbilda mig inom teckenspråk, apputveckling och någon kurs inom kost och fördjupning i näringsfysiologi. Jag skulle vilja utbilda mig till instruktör inom pilates/yoga samt fara på massa yoga resor utomlands! Sedan skulle jag vilja resa och se andra kulturer. Jag skulle vilja spela musik och leva ett lyckligt liv där man aldrig slutar utvecklas <3 Vilka är dina 5 favoritbloggare? Åh! Jag följer en hel del träningsbloggar, som jag tycker är helt fantastiska! Sen såklart min storasyrra/lillasyrras blogg. Det blev 6 bloggare meen det kan ni kanske leva med? :) Läser såklart fler bloggar än dessa, men dessa är mina favoriter!
Här är direktlänkar till deras bloggar: Ida Warg, Victoria Östman, Linn Strömberg, Sara Rylander, Ida Eriksson, Elin Eriksson Varför började du blogga? Det var min stora syster, Ida Eriksson, som började blogga för fleera år sedan. Jag har alltid tyckt om att skriva och har hunnit ha en hel del bloggar innan jag hamnade här. Behovet av att uttrycka sig skriftligt är ganska stort från min sida, större än att uttrycka sig verbalt! Vad är det bästa med sommaren? Det bästa är långa promenader under regninga sommar dagar! (Japp, jag älskar regn!) Här i norr är det ljust nästan dygnet runt, vilket är fantastiskt skönt också. Långprommis med pojkvännen när det är kvällssol är också otroligt mysigt. Här nedan är en bild från 2013, då jag och Simon precis blivit tillsammans. Sen JORDGUBBAR i mängder!!


Gillar

Kommentarer