Snabblagad veganmat

Nu börjar 2015 närma sig sitt slut och jag sitter under en filt på soffan och tänker på det år som gått. Det har verkligen varit en berg-och-dalbana och tröttheten är helt obeskrivlig. Samtidigt har det varit ett fantastisk år med många spännande möten! Jag har flyttat ihop med min pojkvän i början av året först till Lule, därefter till Boden. Jag har fått ett svårt besked om ryggen, stressat enormt över skolan. Jag har jobbat extra, tills jag brände ut mig och hade panikångest i flera veckor. Jag var för första gången utanför norden - I Berlin, en helt fantastisk upplevelse där vi vandrade närmare 2 mil om dagen. Jag började engagera mig i den centrala styrelsen för Sveriges arbetsterapeutstudenter samt tagit med lite vatten över huvudet och blivit vice-ordförande. Jag har träffat två terapeuter, en rad olika läkare, massa olika undersökningar, provat en mängd mediciner och fick diagnosen Bipolär typ 2. Jag hoppas verkligen att 2016 blir ett spännande och händelserikt år - med allt vad det innebär! Och jag har en tanke om att jag ska försöka att inte vara så hård mot mig själv - och försöka stressa ner.

Har du något nyårslöfte?

Såå nu till snabblagad veganmat! Det tar knappt någon tid alls att tillaga💙

Du behöver: Veganska schnitzlar, kokosolja, iMAT fraiche, - valfritt tillbehör, ex. ris, potatis, grönsaker i ugn,

Gör såhär:

1. Förbered tillbehöret, ex. koka upp vatten till riset
2. Stek schnitzeln i kokosolja (​ev. annan olja eller flora/carlshamn mjölkfri)
3. Lägg upp på en tallrik och tillsätt en klick iMAT fraiche (det är som creme fraiche)

Superlätt och supergott! Om du vill variera kan du byta ut iMAT fraiche mot en svampstuvning, spenatstuvning eller någon annan sås. Du kan även byta ut tillbehören för att variera lite mer!


Gillar

Kommentarer

Inger Hansson
,
Du har verkligen haft ett intensivt och händelserikt år. Jag hoppas att du kan följa ditt nyårslöfte för det går inte att bränna sitt ljus i båda ändar. Många bamsekramar och GOTT NYTT ÅR tillönskas dig och Simon.