Söndagsinspo: Planera och strukturera mera!

Weekly Planner

S Ö N D A G S I N S P O - är att strukturera lite mer i din vardag. Jag har satt ner tid och skrivit ner allting jag behöver göra, bara för att inte behöva hålla allt i huvudet. Jag har en rätt bra planering i min skalle, men den är inte alltid att lita på längre. Såå, satt och skrev ut några gulliga varianter på vecko- översikter till mig och min pojkvän. Jag brukar påminna om hans aktiviteter också, då jag har ett visst kontrollbehov, såå nu blir det lättare för mig att påminna honom.

Vi har också passat på att strukturera mer i hemmet (hehe, vi firade valborg med att städa, tvätta och strukturera hemma samt en långprommis - väldigt mysigt) Vi har möblerat om en del så vår katt kommer att få en egen hörna samt har jag nu fått ett plugg-skrivbord! Vi ska hämta vår katt i Umeå på torsdag, så jag ska försöka göra bort så mycket skolarbete som möjlig för att sedan ha tid att umgås med honom! Han är så liten fortfarande och det är en omställning att komma till ett helt nytt ställe utan sina syskon.

Jag har även en hel del andra måsten att göra och vill verkligen ta mig i kragen och utföra dem. Ska ringa alla jobbiga samtal imorgon, hade jag tänkt.. Jag har jobbat inom telemarketing för att utmana min tycket-inte-om-att-prata-med-människor-över-telefon, men det gav inget vidare resultat. Det är bara något jag inte tycker om att göra så brukar skjuta upp det...

Använder ni någon form av kalender?

Gillar

Kommentarer

Inger Hansson
,
Det låter så mysigt med en kelsjuk, lurvig, liten kattunge. Klokt att ha en planeringskalender för den ger översikt och struktur över veckan som kommer. Det som är nedskrivet slipper man "bära" i hjärnan. Kram!