Söndagsmys: Proteinrik frulle

Innehåller affiliate-länkar

Söndagsmys <3

Hej! Hoppas ni har haft en mysig start på denna söndag! Jag sitter i min pojkväns skjorta, nyduschad efter ett härligt träningspass. Kommer ha en härlig träningsvärk imorgon, känner redan att den är påväg! Började med F2 i måndags (läs inlägget om det: HÄR). Det har varit utmanande och hade träningsvärk i flera dagar efter första passet. Det går att enkelt justera programmet med vikter, ankelvikter och att byta ut vissa "lätta" övningar - så det passar både de som inte tränat så längre och vältränade.

Annars så har jag tagit en extra lång stretch - perfekt att göra på söndagar då man har lite mer tid. Har sedan druckit kaffe och käkat en lättare frulle. Hade en supertrevlig kväll igår då en klasskompis och två av hennes polare kom över och vi käkade tacos - och pratade några timmar. Riktigt trevligt! Vi kom in på ämnen, allt mellan himmel och jord. Det roliga är att min klasskompis rumskompis, var min ena brorsas kompis från gymnasiet - och de umgicks mycket. Känns verkligen att världen är liten. Vad är oddsen? Haha.. Men det är kul!

Ingredienser:

Laktosfri lindahls kvarg utan tillsatt socker / ca 1,5 dl
Glutenfri granola / 1 msk
PB2 / 2 msk pulver + 1 msk vatten
Gojibär / ca 1 msk
Forever Ultra vanilla / 1 msk + 1,5 msk vatten

Här hittar du produkterna:
Glutenfri granola
PB2
Gojibär
Forever Ultra vanilla- kontakta mig om du vill beställa på: dreamspo.nouw@gmail.com

Gör så här: 

1. Blanda Forever Ultra vanilla med vatten och tillsätt det sedan i kvargen
2. Blanda 2 msk PB2tillsammans med 1 msk vatten
3. Lägg allt i en fin skål och toppa med gojibäroch glutenfri granola
4. Njut!


Hoppas ni får en underbar söndag! Jag ska försöka njuta fullt ut av denna dag - då jag har innevecka nästa vecka, med massor att göra.. (vi är på campus 1 vecka, läser på distans och är sällan på universitetet)

  • Recept

Gillar

Kommentarer

Inger Hansson
,
Vacker bild på din frukost. Den känns Japaninspirerad i kompositionen och eftersom man "äter med ögonen" måste det smakat väldigt gott. Kramar!
caroline,
ser såå gott ut!!
www.carrostyle.devote.se