Stackars människor som pressar sig genom detta...

Fick hem ett smakprov från nutriletts chokladshake. Nutrilett är ett varumärke som grundades av läkare 1989 för personer som vill gå ner i vikt. De använder sig av lågkaloripulver som man dricker under dieten. Nutrilett är alltså en Very Low Calorie Diet (VLCD). 

Såå när jag fick hem testet var det inte för viktnedgångs syfte, utan kul att prova som mellanmål. Jag gillar måltidsbars då det är lätt att få i sig som mellanmål i perioder då jag äter dåligt. Livsmedelsverket ställer vissa krav för att bars ska räknas som en komplett måltid, att de innehåller en viss mängd näring. Jag tränar 6 dagar i veckan och vill undvika näringsbrist!

Men nu till produkttestet... Först och främst gillar jag verkligen inte pulverdrycker i vanliga fall. Så proteinpulver osv. hamnar i soporna för att det smakar äckligt och konstgjort. Men en chokladshake lät inte helt fel! Produkten innehöll ca 112 kalorier och faktiskt rätt mycket socker (vilket inte är positivt). Men jag säger detta: STACKARS MÄNNISKOR som måste dricka detta. Det var så sjuuuukt äckligt, höll nästan på kräkas, Asså på riktigt, varför pressa era kroppar genom en sådan diet???? Nä, jag är stöttar inte dieter utan OM man vill gå ner i vikt, ät bra mat och träna istället för dricka sådan skit. Quick fix är inte en långsiktig lösning... Nä så fet tumme ner alltså! 👇

Har du provat nutrilett shakes? Vad tyckte du om det?😊


Gillar

Kommentarer

regni26
,
Det sägs att "allt går att sälja med mördande reklam". Jag är stolt över dig som inte faller för detta. Bamsekramar !