Till dig: 100 kr rabatt på Fitnessbutiken!

Innehåller affiliate-länkar

Lättöppnad shaker 

Okej, alltid hundra bollar i luften. Typiskt mig att sväva mot molnen emellanåt, men jag har äntligen provat på steg närmare mina drömmar! Den senaste veckan har det hänt såå mycket praktikmässigt och privat att det bara snurrar i huvudet av att tänka på det. Men det är så fantastiskt att få så mycket stöd, både från klasskompisar och ni bloggläsare💗 ni gör att detta blir så meningsfullt för mig!

ÄNTLIGEN har jag hittat en shakersom jag kan stänga och öppna utan att kämpa ihjäl mig. Min pojkvän brukade tyvärr trycka igen min tidigare shaker så hårt att jag inte kunde få upp den. Om jag själv ville få igen korken var jag tvungen att placera shakern på en fast yta och lägga min kroppsvikt över den. Det fanns även fler nackdelar: Den höll inte tätt pga. att jag tryckte på den för löst. SÅ måste verkligen säga att jag har hittat en favorit! Du skruvar enkelt av och på korken, min pojkvän skruvade på det hårdaste han kunde och sa "prova öppna nu", behövde inte alls ta i utan det blev ett naturligt rörelsemönster! Har nu en rosaoch lilashaker hemma!

Och såklart.. Quest bars slank ner i beställningen då det är så gott (!) Tipsadeigårom hur du kan få en härlig variant på din questie (som gör den ännu godare en kall vinterdag).

SÅ tänkte bjuda er på 100 kr, vid köp över 900 kr på Fitnessbutikenange koden: ”blogg-IBSKA-fb” i kassan så dras beloppet automatiskt av.

Framöver så kommer jag berätta mer om vad som är på gång men en liten hint; Det har med Fitnessbutiken att göra(!) och jag hoppas verkligen att det kommer inspirera er till hälsosammare livsstil och träning! Framöver kommer även en hel del önskeinlägg - så om du har någon fråga är det bara att ställa den i kommentarsfältet eller mejla: dreamspo.nouw@gmail.com

Gillar

Kommentarer

Inger Hansson
,
Du väcker min nyfikenhet. Hoppas du känner mina "lyckosparkar". Kramar!