Träningsredskap som du redan har hemma

Är du en av dem som satt nyårslöftet: Att börja träna och äta nyttigt? Du kanske har börjat träna flera gånger i veckan nu på gym - samt dragit ner på allt det goda. Jag tänkte hjälpa lite på traven - då motivationen börjar försvinna, hur du med enkla medel kan utnyttja hemmet!

Tänk på, om du nu har börjat träna hårt, kroppen behöver tid för att återhämta sig. Det är vanligt att folk blir förkylda, får träningsskador efter ett par veckor - vilket leder till att man går tillbaka till samma vanor. Det har tidigare sagts att de tar 3 veckor att bryta/skapa nya vanor, men ny forskning pekar på att det tar hela 66 dagar att skapa en ny vana. Såå ja, en långsiktig plan är det som behövs. Ifall du har ätit godis 40 år av ditt liv, ska du då ha ett helt sockerfritt år då du har det invant? Mer realistiskt är att du bryter ner det, ex. godis på lördagar (där man inte äter tills man mår sjukt illa) eller hittar andra alternativ. Det krävs tid och planering. För den tid du tar och lägger på träning - är en tid som du använde till någon annat förut. Det är därför viktigt att du funderar över hur du ska prioritera samt skriva upp för- och nackdelar med alternativen.

Meen nu till träningsredskap. Du behöver inte köpa ett gym till hemmet för att bli trimmad. Jag kommer ge några exempel här nedan - med videos, så det är bara att hänga på någon/några av dem så har du en färdig workout! Jag skulle kunna rada upp huur många som helst - men tog några favoriter. Att en sop skulle vara ett så fantastiskt redskap - vem trodde det?💙

1. En sop! Det är ett fantastiskt redskap för att få riktigt härlig kontakt med skulderbladen! Det går såklart att byta mot en mopp eller liknande!

2. Vattenflaskor - klassiskt tips, men det fungerar utmärkt om man vill tona upp kroppen hemifrån.

3. Skolböcker! Jaa.. det där förbannade skolböckerna som väger ton är helt utmärkt redskap.

4. Handdukar! Yes, du läste rätt, det behöver inte vara svårare!

5. En stol! Yep, du kan få en brännande helkropps-rutin på några minuter.

6. En säng! En seg morgon kanske det inte känns så lockande att ta sig ut i - 20? Då är denna för dig!

7. Egen kroppsvikt! Din kropp är ett fantastiskt redskap - alldeles för underskattat! .

Gillar

Kommentarer

Ida,
grymt jobbat!
photobylove.se
Dreamspo
Dreamspo,
Inger Hansson
,
Underfundiga, roliga tips ! Kramar!