Vegan delights

Alla hjärtans dag Vegan delights

Inlägget är i samarbete med Vegan delights

Jag brukar inte fira alla hjärtans dag. Helt ärligt är det så många olika dagar nu för tiden att jag knappt har någon koll alls. I år ska jag och min sambo ändå försöka hitta på något litet. Trerättersmiddag som avslutas med god choklad från Vegan delights.

Helt ärligt önskar jag att dessa såldes som lösviktsgodis, eller att en kunde hitta dessa askar på en matvarubutik. Chokladen påminner otroligt mycket om tryffelhjärtan som jag bokstavligen missbrukade innan jag blev vegan. Jag blev störtförtjust i den ljusa chokladpralinen som var fylld med salted caramel. Ni som har följt min blogg vet att jag älskar salted caramel!

Vegan delights är handgjort

Vegan delights är ett litet familjeföretag som tycker en ska kunna äta gott samtidigt som en värnar om djur och miljön. De har därför utvecklat veganska praliner som är handgjorda <3 (vilket är en fantastiskt initiativ då det verkligen behövs veganska praliner på marknaden!)

Innehåller i Vegan delights alla hjärtans dag ask

Alla hjärtans dag asken innehåller tre olika smaker:

1. Vit chokladpralin med en ljus chokladganache smaksatt med kaffe
2. Ljus chokladpralin fylld med vegansk salt karamell
3. Mörk chokladpralin fylld med mörk chokladganache smaksatt med chili och havssalt.


Vit choklad och ljus chokladpralin föll mig främst i smaken, då jag är väldigt förtjust i ljusare chokladvarianter<3

Unna dig en ask! 

Så, varför inte unna dig själv eller någon du känner en god vegansk alla hjärtans dag ask? Du kommer inte ångra dig. Du hittar asken på deras hemsida: Vegan delights shop (länk till produkten)


Glöm inte att följa dem på instagram: @vegandelights.sweden

Gillar

Kommentarer